X

Kapıda Ödemeli Kitap

Mart ayında Bilinmeyen Bilişim kitabına kapıda ödemeli olarak sahip olma imkanı sunmuştuk. almak isteyen kişiler tarafından çok ciddi ilgi gören bu imkanı sadece mart ayı için düşünüyorduk. Lakin gelen yoğun talepleri dikkate alıyoruz ve alımlarını süresiz olarak uzatıyoruz. =)

Bilişim, kişisel gelişim ve olan Bilinmeyen Bilişim kitabı çok ciddi bir kesim tarafından ilgi görüyor. İlgi gösterenler arasında genç yaşta kendisini geliştirmek isteyenler yoğunlukta. Dolayısıyla bu kişiler kredi kartı kullanamamaları nedeniyle sipariş veremiyor. Aynı şekilde pek çok kişininde banka hesabı bulunmaması nedeniyle havale/eft ile ödeme yaparak Bilinmeyen Bilişim kitabına sahip olma imkanı olamıyor. Tüm bunların yanı sıra internetten alışveriş yapma konusunda çok ciddi bir kesim tereddüt ediyor.

Biz tüm bu sorun ve talepleri dikkate alarak kapıda ödemeli kitap siparişi verme imkanını süresiz olarak uzatıyoruz. Artık istediğiniz zaman, kredi kartı, banka havalesi gerçekleştirmeden, kapıda kredi kartı veya nakit ödeme yaparak Bilinmeyen Bilişim kitabına sahip olabilirsiniz.

Kapıda Ödemeli Kitap Siparişi

Kapıda ödemeli kitap siparişi için isterseniz bu konunun altında yer alan sipariş formundan, isterseniz https://www.bilinmeyenbilisim.com/kapida-odeme/ adresinde yer alan formdan, isterseniz de HediyeGerek.Com ‘dan sipariş verebilirsiniz.

Siparişiniz 24 saat içerisinde hazırlanıp tarafınıza gönderiliyor. Gönderim işlemi sonrasında ise tarafınıza bir kargo takip numarası iletiyoruz ve bu sayede siparişinizin tam olarak nerede olduğunu internet üzerinden anlık takip edebiliyorsunuz.

Hemen kapıda ödemeli kitap siparişi verebilir ve en geç 2 gün içerisinde bilişim, kişisel gelişim ve girişimcilik kitabı olan Bilinmeyen Bilişim kitabına sahip olabilirsiniz.

Sipariş Formu

bilinmeyenbk:

Comments are closed.