X

Bilinmeyen Bilişim Kitabı Satış Ortaklığı

Bilişim, Kişisel Gelişim ve Girişimcilik kitabı olan Bilinmeyen Bilişim, kısa sürede yüzlerce kişiye ulaştı ve çok beğenildi. Sadece kendi satış kanallarımızdan satın alma imkanı sunmamız nedeniyle pek çok e-ticaret sitesinde ve kitap satış kanallarında Bilinmeyen Bilişim kitabının satışını gerçekleştirmek üzere sitelerine eklediklerini görmekteyiz. Bilinmeyen Bilişim kitabının satışını gerçekleştirmek isteyen herkese yardımcı oluyor, sistemimizi hayata geçiriyoruz. 

Bilinmeyen Bilişim kitabının satışları ağırlıklı olarak kitabın tek yetkili üreticisi olan Dizayn Uzmanı Ticaret ve Bilişim Hizmetleri firmasına ait HediyeGerek.Com ‘da ve HediyeGerek.Com ‘un anlaşmalı olduğu N11.Com, HepsiBurada.Com sitelerinde yapılmaktadır. Bunun dışında sosyal medya ve internet sitesi vesilesiyle geniş kitlelere ulaşma imkanı olan kişilerde anlaşma çerçevesinde satış yapabilmektedir.

Bilinmeyen Bilişim kitabının kısa sürede büyük ilgi görmesi nedeniyle bazı internet sitelerinin, Bilinmeyen Bilişim kitabının satışını gerçekleştirmek üzere internet sitelerine eklediklerini görmekteyiz. Bu internet siteleri standart müşteri olarak tarafımızdan alım gerçekleştirip, kendi internet sitelerinde yüksek ücrete satmaktalar. Hem satış gerçekleştiren internet sitelerinin daha uygun fiyatlara satış yapabilmesi hemde bu satış kanalları vesilesiyle Bilinmeyen Bilişim kitabına sahip olmak isteyenlerin daha uygun fiyatlara Bilinmeyen Bilişim kitabına sahip olabilmesi için satış ortaklığı sistemimizi başlatıyoruz.

Satış Ortaklığı Sistemi

Satış ortaklığı sisteminde toplu alım ve komisyonlu satış olmak üzere iki farklı seçenek sunuyoruz. Şimdi bu seçenekleri açıklayalım;

Toplu Alım Satış Ortaklığı

E-Ticaret sitesi ya da fiziksel mağaza ile Bilinmeyen Bilişim kitabının satışını gerçekleştirmek için en ideal seçenek toplu alım seçeneğidir. Bu seçenek ile minimum 10 adet Bilinmeyen Bilişim kitabını, uygun fiyatlı olarak alıp satışını gerçekleştirme imkanına sahip olursunuz.

Komisyonlu Satış Ortaklığı

Resmi bir firması olmayan yani vergi mükellefi olmayan, sosyal medya hesapları ya da internet sitesi vesilesiyle geniş kitlelere ulaşma imkanı olan kişiler için en ideal seçenektir. İnternet siteniz ya da sosyal medya hesaplarınız ile geniş kitlelere ulaşma ve Bilinmeyen Bilişim kitabının satışını gerçekleştirme imkanınız var ise, size standart satış ücretinden daha uygun bir fiyat verilir. Bu fiyatın üzerine kar marjınızı koyarak satışını gerçekleştirirsiniz. Siparişleri siz alırsınız, faturasını biz keser ve gönderimini biz yaparız.

Tüm bunların yanı sıra, https://www.bilinmeyenbilisim.com/satis-kanallari/ sayfasında, sitenizin ya da sayfanızın linki yer alır.

Başvuru

Satış ortaklığı sistemine ücretsiz başvurabilirsiniz:

bilinmeyenbk:

Comments are closed.